Η Εταιρεία

Είκοσι συνεχή χρόνια δραστηριότητας της HAJACO Enterprises στο χώρο των επαγγελματικών καλλυντικών, σημαίνει συνεχή ανοδική πορεία και καταξίωση ως αποτέλεσμα υπευθυνότητας, σεβασμού και συνεχούς προσπάθειας ικανοποίησης των επαγγελματικών απαιτήσεων και αναγκών των πελατών μας.

Καθώς σήμερα η ανάγκη της Αισθητικού είναι να αναζητά αδιάκοπα, μέσα από προϊόντα και μηχανήματα που χρησιμοποιεί, την αποτελεσματικότητα της "Αισθητικής Χειρουργικής", ο δικός μας αγώνας είναι η συνεχής αναζήτηση στην παγκόσμια αγορά νέων, σύγχρονων και πρωτοποριακών προϊόντων, συσκευών και μηχανημάτων που θέτουμε στην υπηρεσία των Αισθητικών για τον επαρκή εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των υπηρεσιών τους.

Καινοτόμα προϊόντα υψηλού επιπέδου, με ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής, είναι τα δυνατά ατού των μεγάλων εταιρειών με διεθνή αναγνώριση, που έχουμε εξασφαλίσει την αποκλειστική αντιπροσώπευσή τους για την ελληνική αγορά.


Η HAJACO Enterprises σήμερα στελεχώνεται από μια πολύ δυνατή ομάδα ανθρώπων. Οι Αισθητικοί μας, με μεγάλη πείρα και ισχυρή τεχνογνωσία σε προϊόντα και μηχανήματα, είναι πάντα πρόθυμες να προσφέρουν τις γνώσεις τους, την εμπειρία τους και την υποστήριξή τους στις 1000 περίπου Αισθητικούς σε όλη την Ελλάδα, με τα κέντρα αισθητικής των οποίων συνεργαζόμαστε. Αποτελεί άλλωστε μέρος της φιλοσοφίας μας η διαρκής εκπαίδευση των Αισθητικών μας σε τακτικά σεμινάρια που οργανώνουμε σε διάφορες πόλεις της χώρας, αλλά και μέσα από εκπαιδευτικά ταξίδια στους χώρους των ίδιων των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε, όπως και η διαρκής ενημέρωσή τους για τις τεχνολογικές εξελίξεις του χώρου, σε διεθνές επίπεδο.

Επιπλέον, οι συχνές προσφορές μας, η άμεση εξυπηρέτηση, οι πολύ καλές τιμές στα προϊόντα μας και η προσωπική σχέση που δημιουργούμε με τους πελάτες μας, παρέχουν σταθερή υποστήριξη και υπεραξία στη λειτουργία της Αισθητικού.

Η HAJACO Enterprises εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, όπου στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 500τμ. στο κέντρο της πόλης. Οι εγκαταστάσεις μας περιέχουν εκθετήριο προϊόντων, αίθουσα σεμιναρίων και εφαρμογών, γραφεία Αισθητικών, γραμματεία, γραφείο διοικήσεως, και κατάλληλα προστατευμένους αποθηκευτικούς χώρους για την ασφαλή αποθήκευση των προϊόντων. Για την περιοχή της Αττικής, η εταιρεία μας αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία του Μάρκου Κυριαζόπουλου, ο οποίος προωθεί τα προϊόντα μας στην περιοχή της πρωτεύουσας.